2015

Prick 6:45 sitter jag på spinningcykeln tillsammans med en förskrämd liten skara hålögda som vill starta nya året storstilat. Tankarna börjar skena direkt när passet drar igång.

Upp i position 3! är det sista jag hör innan jag börjar fundera på vad som ska hända med mig 2015. Tänker att jag ska bli en sådan där tjej som gör smoothies, tar långa promenader och gör ansiktsmask regelbundet.

Detta ska bli året då jag går ner de där 10 kilona som skulle göra underverk för mina sportsliga framgångar…..Måste sluta småäta och dra ner på kolhydrater. I fjärran hör jag instruktören mana på oss att öka motståndet. Trampar på med svetten sprutande. Jobbet…. Hur blir det där med stressen och prestationsångesten?!? Ska man göra något annat?

Borde köpa almanacka och ha militärordning på tider och aktiviteter. Ett par bruna skor vill jag köpa också som matchar nya jackan. Så där lite slitet mörka. Ekonomin… Ska jag ta ett möte med min bankkvinna Yvonne och spara mer eller köpa aktier?!? Spinningpasset är över. Kanske borde man bara leva i nuet och Carpe skiten ur diemet men vem klarar det?

Näeh 2015 blir nog året då vi simmar långa Vansbrosimmet och fortsätter äta karmeller i bilen. Älskar tydliga mål!

Kommentera