En ny man…,

Säg hej till en ny man i vår familj(se bild)!Han heter Reino och är vår PT. Det är lite som att få en ny cool storebror över en natt. 

Igår var det dags igen och vi gjorde bl.a chins med god hjälp av storebror som med stort tålamod lyfte upp oss i sidofettet. Bara det var helt nytt för oss….att bli dödslyfta på det sättet alltså. Det där att man under chinlyftet ska känna sig som en snabb hiss på väg upp hittade jag inte riktigt. Min hiss gick däremot extremt snabb ner i källaren. 

Vi rundade av sessionen med utvärdering. Reino tyckte att vi var typiskt tjejiga som ibland tvekar på vår förmåga. Killar kan tydligen leva på sina 41 minuter på milen även 20 år och kilon efteråt. Vi nickade instämmande med bultande hjärtan. Senare i går då jag låg i fosterställning i sängen utan att ha duschat pga utmattning plingar det till i min mobil. Det är Sara som med stora bokstäver skriver.”KAN DU FATTA ATT HAN TYCKER ATT VI ÄR TJEJIGA?!?”. För oss är det första gången det händer. I vår grupp beter vi oss kanske mer som män ibland. 

Vi älskar vår nya familjemedlem. Tänk att han tycker att vi är tjejiga, att han kan lyfta oss och tänk att han är bara(ja nästan) vår nya superstarka storebror. 

Kommentera