Lammfärsbiff och bara bröst

Står nästan och hoppar på parkeringen. Snart kommer Karin och Sara! Vi ska äntligen äta lunch alla tre!Sara drog ju till Mallorca på semester och vi har nästan saknat ihjäl oss. Blennermarks buss parkerar raskt och ut ur bilen väller glädje. Lunchstället vars uteservering är helt skymd av en tysk lyxkryssare som lagt till bjuder på stekhetta, kontorsgubbar och lammfärsbiffar. Under lunchen avhandlar vi den snart stundande Vätternrundan, våtdräktsvåndor, Saras semester, jobbångest, sponsorer och någonstans där ballar det ut kring att jag ska cykla tio mil topless. Barnsligt jag vet. Förlåt! Men en lunch med riktigt kära vänner slår det mesta. Man skrattar av sig stressen efter årets tuffaste jobbvecka och när jag åter kommer till kontoret känner jag mig så jäkla stark och rik. Att min sommarblus har blivit svart av restaurangens stolsrygg gör liksom inget och vem behöver förresten en topp när man ändå ska cykla Vätternrundan med bar torso.

Kommentera