Lost in cyberspace

Det går rykten på jobbet om att mailen inte funkar. Då menar jag inte att den är helt utslagen, utan att vissa meddelanden bara…försvinner. Borta. Kaputt. Bye-bye. Rätt ut i cyberspace försvinner de och cirklar omkring. Om de läses av någon vet man icke – bara fantasin sätter gränser. Och då undrar jag ju naturligtvis om den där möteskallelsen som jag skickade iväg och som ingen hävdar att de fått just nu läses av en förvånad asiat, som kanske sitter framför sin dator och mödosamt ägnar tid åt att googla fram Mölnlycke och skicka något snällt svar.

Idag jobbar jag hemma. Mobilen har precis pipit till på det där sättet som den gör för att markera sms MEN JAG KAN INTE HITTA NÅGOT SMS. Nu är jag helt besatt. Vad kan det vara som jag har missat? Luncherbjudande från Anna och Sara? Plats i bättre startgrupp i Vasaloppet? Erbjudande om att vara med i En svensk klassiker? Chef över hela Tjejklassikern? Förmodligen alltihop. Mer och mer sannolikt ju mer jag tänker på det.

Kommentera