Pretty bird…

Early bird, och jag har gjort en deal med mig själv, att om jag vaknar en halvtimme innan väckarklockan ringer får jag välja: spinningcykeln eller morgonpromenad. Eftersom jag sprungit in och ut ur förrådet hela helgen, under trädgårdsbestyr, vet jag att det knappt går att ta sig fram till spinningcykeln. Så det blir morgonpromenad.

Dansar ut ur huset med ny spellista i öronen. Tänker på veckan som gått, och på då jag och Anna mötte upp med storebror Reino för en härlig PT timme.
(Då var vi också tidiga. Anna åkte en extra mil år helt fel håll bara för att hämta mig. Så vi skulle vara i tid. Gymmet öppnar kl. 6:30, så vi satt bara en halvtimme på parkeringen).

Vi är så stolta över vår nya storebror. Även om vi som Early birds mest liknade fågeln i filmen Dum dummare efter åt. Två döda Pretty birds.

Anna har ju ingen storebror sedan tidigare så det är klart att man kan önska sig. Min femåring önskar till exempel att storasyrran gick att byta ut till just en storebror. Storrasyrran önskar å andra sidan att lillsyrran gick att byta ut till ett djur. En katt eller kanske hamster.

Jag och Anna har i alla fall bestämt att vi ska behålla vår nya storebror ett tag till. Så när Pretty birds glider ut ur vassen i sommar – blir det som vackra svanar!

Kommentera