Time to accessorize

Imorse vaknade jag en halvtimme innan klockan skulle ringa. Hade lovat mig själv att om jag vaknade innan klockan ringde skulle jag gå ut till spinningcykeln i förrådet. Jädrar vad jag svor. Men väldigt glad för att vår cykelcoach Camilla lärt oss att cykling handlar om att få spinn på benen. Jag kör ofta för tungt. Lite spinn på benen vad just vad jag behövde, efter gårdagens kick off med styrelsen. Med spinn i benen tänkte jag på Vätternrundan. Fick höra igår, av styrelsens kvinnliga revisor, att alla deltagare bjuds på mat efter Vätternrundan så även i Vansbro. Trevligt! Tjejklassikern är som ett enda stort all inclusive. Här ryms allt. Men det är inte bara skoj. Innan lampan släcks idag ska inköpslistan från cykelcoach Camilla gås igenom. Det står så mycket konstigt på denna lista. Men som Halle Berry säger i Catwomen: ”time to accessorize.”

Kommentera