Triathlon och påskris

Jag är mitt uppe i en matjesilltårta när telefonen plingar till. Vi är i sommarstugan, det är soligt ute men ändå kallt och alla är liksom glada och förvirrade på samma gång. En dotter börjar sjunga ”O helga natt” medan den andra pyntar påskriset, vilket på något sätt sammanfattar stämningen. Inte en gång, nej flera gånger rasslar det till i telefonen och jag bara vet att det är något som ska kollas upp. Å andra sidan är tårtan i ett känsligt läge med gelatinet och tänk vad släkten blir sur om det blir en klimpig tårta bara för att jag tonårskollar min telefon.

Nåväl, med brittisk Downtown Abbey-beslutsamhet gör jag en sak i taget och får till slut kasta mig över telefonen. Och det var väl det jag visste! Vi ska på triathlon, vårt första! Sara har anmält Team Lipgloss och Voltaren till Mariefred i augusti. Och det bästa av allt….det är fest efteråt!! Glad Påsk!

 

Kommentera