Varför?-Därför!

Efter en utav årets tuffaste arbetsveckor var det igår dags för företagets julfest. I nya tighta byxor som Sara tipsat om och blusen som nu varit med lite väl många gånger klackade jag iväg med slutkörd hjärna.


Fick en av våra säljare till bordet. Han frågar och frågar om våra skid-löpning-sim-och cykeleskapader. Kan ni inte ta med min fru på det här sluddrar han när klockan passerat midnatt och lagom till efterrätten stänger han samtalsämnet med ”Men azzå varrrrrför gö ni de då?Ja miiiiinar, det finns ju annat rooooligare att gö.

När jag är klar med svaret och honom har han ramlat av stolen av skratt och fått hjälpas upp av starka armar dessutom ser han lite överkörd ut. I taxin på väg hem när jag frenetiskt smsar med Sara som dricker dåligt vin med mor och syster tänker jag att han har rätt, det finns verkligen annat att göra. Alla drar inte 85 mil en helg för att nästan slå ihjäl sig på längdskidor i Värmlands skogar. Men vi har valt. Bestämt oss för att vi är tjejer som älskar att göra precis så och då är det inte så mycket mer att ”gö” åt det.

Kommentera