130 000 kubikmeter snö

8 januari, 2014

Går nervöst in på Vasaloppssidan för att kolla snöläget. Det finns hopp tydligen, och bara det blir liiite kallare så blåser de på i snöfabriken i Oxberg. En del av mig vill åka upp och hjälpa till i snöfabriken så de där 130 000 kubikmeterna snö kommer ut nån gång. En annan – lite mer omoralisk – del av mig som jag egentligen inte känns vid men som ändå kan bli påträngande i vissa lägen, hoppas lite, lite grann att Vasaloppet töar bort och att Anna, Sara och jag kan åka till Mora ändå och bara dricka champagne. Vi har ju ändå hyrt lägenhet och vi kunde ha på oss kompressionskläderna. Men den omoraliska sidan skulle jag naturligtvis aldrig lyssna på.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer