40 sekunder

You wanna…nä, egentligen inte. Första tonerna från Britney och jag känner mig lite skyldig efter att just varit otrogen med Lady Gaga och Beyonce i Telephone på högsta volym. Kämpade så svettdropparna yrde på spinningcykeln.
I alla fall en droppe hamnade på styret. Resten rann likt en rännil längs den feta krämen vid ögonen ner mot halsen. Men med gårdagens julbord gottandes runt magen kan jag inget annat än kämpa på. Håkan, som är pensionär och som var med på gårdagens julbord, berättade att de brukade göra plankan på seniorgympan och efter 40 sekunder är man lätt mör. Tänker att jag måste ju ta 40 sekunder. Glider av cykeln ställer mig redo. Tar tiden. 40 sek, 50 Sek och jag vajar lite. En minut och fem sekunder och jag ger ifrån mig ett okvinnligt ljud. Det är då det slår mig att Håkan som är pensionär stod 2 minuter i plankan på seniorgympan och att det var när det var 40 sekunder kvar som det var lite svajigt.

1 Kommentar

  1. Em den 5 december, 2013 kl 14:13

    Good work Bi*ch! Tänkte på dig i morse när jag låg i varma sängen och snoosade… Bra att du kom upp och ut i skjulet!!!
    Plankan i 65sekunder är ju grymt. Inte tror jag att Håkan hade trampat sig svettig ihop med Gaga, Beyonce och Brittney på seniorgympan innan han gjorde sin planka…
    Jag härmar Gaga och ger dig ”that thing that you love…A-P-P-L-A-U-S-E”

Kommentera