Agent med rätt att andas

3 april, 2016

Anna! Glöm inte att andas! Jag har gjort en omstart med crawlet. Hittat en ny simfröken och värvat kompisar till en grupp som from idag kommer crawla på bana 3 om söndagen. 
Nytt är hörsnäckorna. I dom hör man Coach-Malins röst lite som jag tror att det är för dom som hör röster i huvudet. Alltså Malin är ingen demonröst utan säger snälla saker som att :Nu har du crawlat i 12,5 meter Anna!, lyft armbågen och vila benen. Som vanligt är det problem med andningen för mig. Förstår inte varför jag inte förstår att man måste upp och ta luft. Vad jag vet är jag ju inte en makrill…..ännu. 
Gruppen iförda likadana illrosa badmössor är heltänd, alla utom jag crawlar snyggt och hörsnäckorna känns lite tuffa, som om vi, speciellt jag är undervattensagenter. Vid ett tillfälle fick vi tom byta kanal pga en störning. Typisk agenthandling. 
Agenterna siktar nu mot Vansbro. Gruppens Stig Helmer (läs jag) har en bit dit men ge mig lite tid med mina säposnäckor så ska ni se att jag lämnar stadiet: ”Number 3! Bend your knees please!” 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer