Alkohol och löpning

14 juli, 2015

På sommaren bor vi på en ö. På öar används båtar. Därför ägnas en stor del av tiden åt att ta upp och ner båtar. Igår var det dags igen och eftersom det var sommar och kändes extra festligt (och kanske lite för att svågern blev iputtad av misstag och stod och droppade på bryggan) så tog vi fram skumpan när båten var i. Här skulle firas! Syrran halade upp chokladkex från stickkorgen! Hög stämning på bryggan! 
Sen slog det mig att jag skulle springa. Lite glad i hatten berättade jag för de andra om vin-maraton i Frankrike där man dricker vin vid varje stopp och att det måste vara detsamma som champagne-7km i skärgården, höhö. Skål på det! 
Jag har ingen aning om hur det känns att springa vin-maraton i Medoc och jag vill aldrig ta reda på det heller. Champagne-7 km var ett as. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer