Allt en kvinna behöver

24 december, 2013

Min sambo är en extremt krum tomte när han med en jättekonstig gubbröst stapplar in i vårt hus. Julen är hos oss och all stress vi kände innan är helt borta. Nästan bra att jag blev så sjuk för två dagar sedan och helt enkelt fick pausa all hysteri…. NÄSTAN. Så blir det min tur att sitta i tomtens knä och få två hårda klappar. Armband och vallastrykjärn!!! Jag piper som ett barn av ren lycka. I samma stund vet jag att vi, ja för detta är en klapp till hela gruppen, kommer vara tjejerna med eget järn. Tjejerna med ett specialverktyg att göra rent den där mittskåran på skidorna. Alla verktyg och järn matchar dessutom i färg. Precis som vi vill ha det. God jul alla! Kram!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer