Anna ❤️ Bore

Hör en av våra säljare svära högt på jobbet. Han ojar sig och får medhåll av grabbarna runt omkring. Jag lyssnar bakom min dator. Hör lösryckta ord som dubbdäck, fan, halka och SNÖ. På en sekund far jag upp från min plats. Vadå snö? halvskriker jag med gäll tantröst. Raskt surfar jag in på torsdagens väder och där är dom. Två glada flingor bredvid ett temperaturnolla. Tänk om kylan kommer i morgon! Kung Bore! Välkommen med din virvlande kappa tänker jag med blossande kinder. Att vi fortfarande kör med sommardäck på både bil och cykel, att sonens vintergarderob inte är uppdaterad ännu och att det, om snön kommer,lär bli kaos i trafiken förtränger jag. För vinter betyder utflykt till skidspår med Karin och Sara och framför allt betyder det överdånig fika i bilen efter träningen. Å vad jag älskar snö!

Kommentera