Anna börjar skolan

12 januari, 2016

I morgon ska jag börja i skolan, crawlskolan. Vi har fått en lista vad vi ska ha med oss. Varsamt packar jag simglasögon, baddräkt, vattenflaska och min alldeles för proffsiga badmössa. Tänk om jag är sämst i klassen! Det är ju alltid några som redan kan. Bara jag inte får stanna kvar och öva extra med fröken efteråt pga obefintlig koordination.
Vissa föds till crawl. Dom bara har det och crawlade snyggast ut till flotten redan på högstadiet. Jag bröstsimmade med stel nacke utan att blöta ner håret. Undra om alla går två och två på kursen så jag inte får någon vän att göra övningar ihop med utan får umgås med den där orange dockan utan armar som man livräddar från botten. Hej vuxenängslan!
Näeh! Det får bli som det blir. Nu är väskan packad! Jag är redo!! Ja nästan redo iallafall. Måste raka benen bara! Så trist att bli kallad tångruskan på första skoldagen. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer