Är jag död?

5 februari, 2014

I morse när jag hasade in i förrådet och plötsligt bara satt på cykeln kände jag det direkt, baksmällan. Det där vinpaketet till fredagens trerätters meny hörde plötsligt av sig. Det låter kanske orimligt att bli bakfull ungefär en vecka efter att man intagit en del alkohol. Men det var ett vitt vin paket som felaktigt utökades med ett glas rött av servitören vilket gjorde att jag blandade, så det så! Eller är jag död? Går ingen i min egen vardag?
Den senaste veckan har jag knappt orkat stå i plankan en minut och i dag glömde jag av att jag stod där. Fastnade i vinkelvolten och gjorde sedan 500 armhävningar, kändes det som. Fokus är någon annanstans och vi vet alla var. Sitter på jobbet och jag har en massa som måste ut på webben med ett evigt plingade i mailboxen. Borde pika vid klockan tio för att kunna leverera. I all hets får jag en död ton och sedan kommer en av de sjukaste och galnaste låtarna insjungandes i huvudet. Det blir till att hitta fanskapet på YouTube. Hittar ett sprakigt klipp med den galnalåten och favoriten är texten om Bror Brunbjörn. Vi som i vår lilla grupp på tre är så rädd för just björn i spåret…
Ps, nu är vallan beställd!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer