Arg med kvarg

5 augusti, 2014

Jobbar mig just nu igenom min sista semestervecka. Jag njuter inte det minsta. Överdramatiskt tar jag avsked av denna fantastiska sommaren. Så fort jag gör något tänker jag sorgset att detta är sista gången jag gör detta den här semestern. Snart kommer hösten, mörkret, kylan, overaller, glåmighet och snuva. Sköjiga fruktyogurten byts bryskt mot avocado och kvarg och mitt soliga sommarhumör blir något bistrare. Kollar jobbmailen flera gånger per dag , läser tidningen noga och går liksom upp på tå igen. Kort och gott: Jag laddar. Ska göra massa nya saker på jobbet den här hösten. Tror egentligen att bisterheten är förklädd nervositet. När jag sitter på altanen och gör lite höstliga anteckningar blir jag svettig där BHn möter semestermagen. Sommaren är inte alls slut. Det finns fortfarande kilon och solbränna kvar. Ett par dagar till är det helt okej att dra en dubbeldaim en vardag. Men sedan är det färdigtuggat. Åtminstone så länge ingen dött, fyller år eller fått sparken för då får man tugga sött även en måndag. Sådana är reglerna och regler måste man följa!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer