Askungen goes triathlon

15 september, 2014

Jag och några till var på bal i lördags. Och som det numera är i mitt liv pratade jag träning hur mycket som helst med nyfunna bekantskaper. Jag pratade bl a oberört med en som cyklat i Åre förra veckan – tydligen en underbar upplevelse bortsett från kompisens brustna mjälte och vård på intensivvårdsavdelningen – fortsatte sedan över till Tjejmilsdiskussion (stämningen var bättre på Midnattsloppet) för att avsluta med lite triathlonsnack (”träffades ni när ni var ute och sprang??”) framåt nattamaten.
En del av mig tycker verkligen att de här samtalen är genuint intressanta, en del av mig tycker att det är märkligt att jag faktiskt tycker det är intressant. Men återigen kan jag konstatera att Tjejklassikern har öppnat så många dörrar på så många plan.
(P.S Om Askungen hade skrivits idag hade hon inte stigit upp och lallat glada sånger dagen efter balen. Hon hade legat kvar i sängen, tagit en Resorb och ringt efter hämtpizza.)

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer