Att ryckas med

20 oktober, 2013

Sitter och kollar på dotterns innebandymatch. Småpratar med de andra föräldrarna om helgen och droppar lite nonchalant att jag har varit i Torsby, ”åkt skidtunneln”. Anar jag inte ett lite imponerat sus i föräldragruppen? Hör mig själv berätta – med kanske lite mer pondus än vad situationen kräver – om hur det är i ”tunneln”, som jag plötsligt kallar den.
Kanske utelämnar jag att jag hamnade i nybörjargruppen. Kanske utelämnar jag att jag typ hamnade i obs-klassen i nybörjargruppen. Och kanske hoppas jag att ingen noterar hur jag – stel av mitt livs värsta träningsvärk – är tvungen att handgripligen lyfta tillbaka det ena benet över det andra innan jag kan resa mig och vagga ut från innebandyhallen likt en strakbent Zeb Macahan.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer