Besatt av snö

5 november, 2013

Varje dag surfar jag febrigt och osunt många gånger in på olika snösidor och kollar om det vita guldet närmat sig Göteborg. Hittills går det sådär för kung Bore. Känner stress över att vi än så länge inte stått på riktig snö en enda gång. Så bara kom nu vintern…. Vi är beredda att möta dig på halva vägen men längre än Långberget åker vi inte. Det får du bara acceptera.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer