Bore in da house

6 december, 2013

Snön är här! Förgänglig och opålitlig som vanligt men ändå. Jag kan inte sluta titta ut genom mitt jobbfönster. Kung Bore lockar med gnister och vinande vind. Det är fasen att man inte har ett bibliskt helskägg egentligen. Ansiktsbehåring med istappar är liksom ett tecken på att du minsann är en äventyrare som inte ryggar för något. Får nöja mig med stressblossande kinder och skräckslagen blick när vi för första gången möter det vita guldet på Långberget på söndag. Vår skidlärare har ingen aning om vad som väntar honom. Kanske hämtar han sig aldrig. Den som (över)lever får se.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer