Call me Glenn

11 november, 2014

Jag och Glenn. Och det är inte Hysén vi snackar om här.
Ibland dubbar jag tv-serier. I vanliga fall så är jag typ den rosa neutronen Ollie, potatisen Barbara eller häxa i katten Gustaf, som i och för sig är väldigt roligt. Men idag…idag var det en riktig roll. Som fé. Med lila lockigt hår och vän röst.  Och fén var i filmen Pinocchio som är en riktig spelfilm och ska gå på Netflix, tror jag. Och det bästa av allt är att fé-rösten i den amerikanska versionen tillhör GLENN CLOSE!!!
Det kan vara här jag peakar i livet. Jag och Glenn. Så när jag gör en dubbelvurpa från stillastående i Vasaloppet så ska ni veta att det är typ Glenn Close som ligger där i en hög. Med lila lockigt hår prydligt instoppat under mössan.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer