Dagens diagnos

7 augusti, 2015

Min man vill gärna sätta en diagnos på mig. Speciellt, när jag strax innan gästerna kommer måste städa toaletten. Men det är ingen diagnos brukar jag säga, vispandes med toaborsten, jag är kvinna! Efter min resa till akuten har diagnos blivit lite av veckans ord hemma hos oss. Då måste jag säga att när läkarna avfärdade att det ”växte något i huvudet” kändes det väldigt bra. Men sanningen som kom sedan gjorde ändå ont i hjärtat. 
Yrseln är inte över och jag både känner och ser eländig ut. Vid frukost laddar familjen för att förhöra sig om dagens diagnos. 
Det är då jag önskar att allt vore lite mer som i Barbro Lindgrens böcker om Loranga, Masarin och Dartanjang. Där Dartanjang pendlar mellan att vara sjuk till att vara målarmästare Pettersson, sjöman, bagare, Popdartan(popsångare) eller Hjortfot. Faktum är att jag längtar efter att få svara: Nää, men jag är ingen yrhätta! Jag är Sara Star! lysande på one liners, snabb på skidor, grym på kladdkaka och en jävel på att häxskratta. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer