Dansa i neon

7 april, 2014

Ja du syns ju iallafall skrockar sambon när jag tar på mig illrosa löparjackan. Jag speglar mig och minns när tuffa killen i nian sa:”Går den tröjan på batteri ellerrrrr?” till mig när jag första dagen på högstadiet bar en nyinköpt neongul tröja från Gulins. Så här många år senare drar jag bryskt i bjärta jackan. Är den inte lite kort? Spänner den för mycket över helgbuken? Men guuuud vad rosa den är! Jag synar mig en sista gång och känner starkt att detta är en jacka man inte får springa långsamt i. Den kräver att jag står på! Vi lunkar inte i neonfärg! En mil senare är jag döende. Har älgat mitt snabbaste, hållit mig under timman och betat av en dokumentär om spionaffären Ströberg.Dessutom matchar ansiktet jackan perfekt ton i ton. Nu ska jag bara byta batteri så den lyser lika starkt nästa gång.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer