Darth Vader, snart besegrad

18 september, 2014

Vi var ute och sprang igår, milen. Pratar oavbrutet första kilometrarna, sen blir det tystare, lite mer sammanbitet, men ändå en tydlig gemenskap. Det känns bra att springa ihop, tryggt och lite känns det som att vi är med i en film, kanske en Beck-film där vi springer genom skogen i dimman och mörkret, endast observerade av en ekorre och mördaren bakom en tall.
När jag kommer hem ser barnen på Star Wars, en av de gamla filmerna. Funderar på vem jag identifierar mig med (inte helt enkelt, för förutom prinsessan Leia är det ju lite tunnsått med de kvinnliga karaktärerna, men skit i det)
Möjligen dras jag lite åt den korta och sällskapliga R2D2, jag vet inte vad Sara skulle säga om att vara C-P3O men han är ju glammigt guldig även i rymden och om det finns någon som känner kraften så är det definitivt Anna Skywalker. Frågan är då vem som är Darth Vader? Elementärt, min käre Watson. Darth Vader är….Tjejklassikern, förstås. Snart besegrad.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer