De där ljuden

23 februari, 2014

Ibland har vi skojat om alla oiii-anden och hooanden som vi gör när vi åker skidor. Det känns liksom inte så fräckt, mer tantigt. Men efter att ha åkt några timmar med 10 000 andra kvinnliga skidåkare vet jag att vi inte är ensamma om de där ljuden. Det ojades och hohoades i parti och minut från alla fyra spåren. Överhuvudtaget ett väldigt snällt och artigt lopp. Repliken ”Blennermark, jag åker in i dig FANIRÖVA!!!!” följt av tv-vurpa tror jag dock att vi är ensamma om i vår grupp. Strax hemfärd.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer