De sälla jaktmarkerna

28 december, 2013

Jag kan nu meddela officiellt att musen som gäckade oss i Värmland har gått till de sälla jaktmarkerna. Kastat in den lilla mushandduken. Gått vidare. Stendött.
Den föll offer för – inte Saras mördargrytlock, märkligt nog – utan en helt vanlig musfälla, berättade moster Gunnel. Lite vardagligt kanske, men effektivt. Vila i frid, lilla mus. I din mushimmel kan du fnissa åt kvällen då du lurade oss gång på gång. Kanske härmar du vår göteborgska när du berättar för de andra mössen. Men att Anna och jag stod på varsin stol och skrek när du spankulerade omkring på golvet, kan du kanske ligga lite lågt med.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer