Den osköna milen

1 oktober, 2015

Nämen vi springer väl milen säger vi klämkäckt till varandra när vi precis börjat tugga Skatåsgrus. Vi småpratar, skrattar och känner oss starka. Sedan svänger vi av åttan och rakt upp i skogen. Skatåsmilen är kuperad och eftersom vårt nästa lopp kommer gå delvis på just den här banan är det ytterst lämpligt att träna där. Pratet upphör. 
Sara och Camilla(vår triathlonbästis) springer starkt i bredd och jag liksom skuggar bakom. Lite som när man gick aningen för nära bakom dom tuffa på högstadiet för att låtsas att man var med i deras gäng. När man passerat hälften kommer lårmördarbackarna och jag känner mig så trött och klen. 
Tuffa gänget framför ångar på uppför medan jag hasar. Sara är säker på att vi har sprungit fel för så här backig har Milen aaaaaaldrig varit. Jag håller med. Små orienteringsbarn studsar om mig och jag börjar gå i backarna. Till slut är vi klara. Jag är sur eftersom jag inte klarade att springa hela vägen och Saras vänstra skinka har enligt henne själv ramlat av. Det här var ju bara en testrunda säger Vahlberg tröstande och Camilla berättar att dom redan bestämt hur vi ska träna nästa vecka. Då får jag nytt hopp.
 Gode Gud! Till nästa vecka ber jag dig att du obemärkt plattar ut Milen, gör mina ben studsigare och om du har tid, jag vet att du har mycket nu, så skulle det vara toppen med små tomtar med snälla blickar som langade Cola light utmed spåret. Amen och tack på förhand från lönnfet I-landslöpare

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer