Den vrålande våtdräkten

28 augusti, 2014

”Men varför simmar ni?”, ”Ni vet att Lidingöloppet är på land?!?”, ”Borde ni inte löpträna nu?”. Jaaaa varför, varför, varför? Därför att våra våtdräkter vrålar efter bad. Vi älskar att pressa, stånka och slita i dragkedjan för att sedan, åtminstone för egen del, glida i en spegelblank sjö på pricken lik späckhuggaren Willy. Det hjälps inte. Ibland behöver tre stressade mödrar veva ett par varv runt några bojar. Vi hinner lösa många av våra problem och dessutom slog en snilleblixt ner mitt i simmet. Så är det med träning. Den skickar ut hjärnan på nya stigar. När vi ålar oss ur vattnet samtidigt som vi skojar med en dam på strandkanten som efter lite för många skämt visar sig vara engelskspråkig tänker jag att Anders Zorn borde varit här. Tavlan skulle heta ”Tre kvinnor letar bilnyckel i högt gräs.”

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer