Det är ju jag!

16 februari, 2014

Göteborg kan pusta ut. Melodifestivalen har dragit vidare och Anna och Karin är hemma igen. Medan mina vänner vältrat sig i snö fick jag nöja mig med tö. Att elitsatsa själv på hemmaplan gick inte alls. Senast igår beställde jag in vin till brunchen utan att blinka. Och varje gång jag hamnat framför tv:n i ren förtröstan, i min övergivenhet, har samma bild svischat förbi. Om och om igen. Min man skrattade så han grät när jag i panik och förfäran skrek åt reklamvinjetten. Det är ju jag i röd jacka som åker där. Ensam i spåret medan Anna och Karin bara svischar förbi. Hur snabbt går ett förfall? Och hur snabbt kan man elitsatsa sig till bra form? Nej, jag kör på att: ”Jag har det i mig” och resten skyller jag på skidorna.

v

2 Kommentarer

  1. Em

    Du har det i dig! Dessutom så har ju du ”vilat dig lite i form” denna veckan. Hej vad det kommer att gå på lördag!!! Heja dig!!!!

  2. Anna Spolander

    Klart du har det i dig. Det har du alltid haft! Love Jackie

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer