Det bruna vattnet

Ja, det kanske var dags så här en dryg vecka innan Vansbro att ta sig an det öppna, bruna vattnet. Gäddor i Delsjön, beware, här kommer nytt färskt kött! Iförda sprillans nya snygga badmössor smög vi ner i vattnet, som vanligt nervösskojande om lik och gäddor. Runt om oss simmade Andreas och hans kompisar från Donkeys Triathlon som snälla mammasälar för att kolla att vi överlevde. Det gjorde vi.

Anna brände iväg snabbt som ögat, Sara som egentligen har bihåleinflammation tog klokt nog bara halva distansen och jag simmade och filosoferade över i livet i solblänket. Upptäckte att jag hade svalt rätt mycket luft och fick en syn för mitt inre om vad som skulle hända om jag bara brakrapade ut den där luften i den stilla kvällningen. Fick en kallsup när jag skrattade i min ensamhet.
Jaja, men om jag bara tänker på andra saker ska det nog gå bra.

Tack Andreas och Donkeys Triathlon för hjälp! Vill ni se dem i verkligheten så finns de vid Delsjön varje onsdag.

1 Kommentar

  1. Andreas den 26 juni, 2014 kl 13:59

    Nöjet var helt på vår sida. Vi kanske inte simmar varje onsdag så säkrast att få kontakt med oss är via donkeys.se alla är välkomna till oss varesig man är sugen på att testa på triathlon eller bara vill vara med i en skön förening!

Kommentera