Det går bra nu Spindelmannen

13 april, 2014

Söndagsfin klädd i kompression gav vi oss av på söndagspromenad längs Göteborgs vackra hamninlopp.
Det var liksom inget snack om saken. Jag ska träffa Anna och Karin idag. Klockan 14:15 lades allt dammtorkade och altanbyggande åt sidan. Lite som att ta helg på själva vilodagen. Tid för tanke och reflektion = diskutera upplägg, träning, cykel, häxskratta och fundera på allt gott vi ska äta. När vi skiljs är det med en pirrig och glad känsla. Nu jäklar laddar vi om. Finklädda till söndagssteken, jag snott ihop på Pizzerian, tar familjen emot mig som jag är, fint kompressionsklädd. Visar sig att fler än jag gillar tajts. Och eftersom vi är i Sverige säger vi Spindelmannen lär min lilla flicka mig. Tänk, plötsligt är allt som det ska. Jag har fått svettas sida vid sida med mina vänner och Spiderman är åter Spindelmannen.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer