Det går bra nu Spindelmannen

Söndagsfin klädd i kompression gav vi oss av på söndagspromenad längs Göteborgs vackra hamninlopp.
Det var liksom inget snack om saken. Jag ska träffa Anna och Karin idag. Klockan 14:15 lades allt dammtorkade och altanbyggande åt sidan. Lite som att ta helg på själva vilodagen. Tid för tanke och reflektion = diskutera upplägg, träning, cykel, häxskratta och fundera på allt gott vi ska äta. När vi skiljs är det med en pirrig och glad känsla. Nu jäklar laddar vi om. Finklädda till söndagssteken, jag snott ihop på Pizzerian, tar familjen emot mig som jag är, fint kompressionsklädd. Visar sig att fler än jag gillar tajts. Och eftersom vi är i Sverige säger vi Spindelmannen lär min lilla flicka mig. Tänk, plötsligt är allt som det ska. Jag har fått svettas sida vid sida med mina vänner och Spiderman är åter Spindelmannen.

Kommentera