Det här med foto

20 maj, 2014

Följer Marie Serneholt på Instagram. Hon verkar träna jämt. Efter träningen dricker hon snyggt ut dyr vattenflaska. Med sin släta, lagom svettig hud och lätt sminkade blick knäpper hon en helt perfekt bild. När jag ser dom där bilderna blir jag osympatiskt avundsjuk. Jag tränar också en del. Idag körde jag Transformer. Efter träningen tänkte jag, precis som Marie knäppa av en efter-träning-bild. Inne på Sats toalett sög jag in kinderna, kisade mitt finaste mot telefonkameran men sedan vet i fasen vad som hände.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer