Det kom två musketörer…

5 oktober, 2014

En maratonhelg är till ände och efter att ha delat ut kanelbullar till barn, planterat en miljard lökar i hjärtformad rabatt och blåst upp okänt antal ballonger till ballongsläpp och FN:s barnkonvention är jag lite mör. Orken är så att säga slut.
När jag är fokuserad på prestation hinner inte känslorna med. Jag bara gör, och tänker efter sen. Det är likadant på våra lopp. Anna och Sara gråter när vi kommer i mål, jag i bilen hem. Så, helt logiskt är det först nu jag fäller en tår över de där två Tjejklassikermusketörerna som dundrade in igår i Mölnlycke och tryckte ner lökar, åt bullar, pysslade spaghettihus och peppade den tredje musketören, hon med tunnelseende.
Den här bilden hade förresten ett barn gjort igår. Fin.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer