Det kostar att ligga på topp!

8 september, 2014

Alltså, jag vet inte men denna veckan blir det nog inget. Efter att kört långpass på Oxford Street, intervall på Regent Street och terräng på Selfridges och John Lewis känns det som att jag måste ta en vecka utan träning.
Kroppen har inte kommit tillbaka efter tidsskillnaden. Man kan tro att en timma är inget men det betyder allt. Jag menar kvällarna blev ju hur långa som helst och så hade man svensk morgontid i kroppen. Kroppen hamnar i chock. Jag fick dränka mig i cava för att få någon balans.
Och det här med det små utgifterna. Det kan tydligen dra i väg väldiga om man småhandlar en massa så jag köpte bara dyrt. Hela tiden.
Det kostar att ligga på topp…även fysiskt!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer