Det man inte har i huvudet…

2 november, 2013

Har just överlevt 2 timmar spinning. Halloweenspecial visade det sig vara när jag kom in. Det var arga pumpor på golvet och tränat öga noterade blixtsnabbt salta döskallar i godisskål i entrén. Precis bredvid min cykel placerades ett gravljus helt symboliskt. Kämpade igenom de 2 timmarna. Nöjt cyklar jag hem med viktig min och gör malligt proffstecken åt min sambo i köksfönstret när jag passerar utanför. Väl hemma kastar jag tufft av mig kläderna och känner mig löjligt stark. Nämen titta!!!! Pulsmätaren som tillhör Sats har tant tagit med sig hem. Högmod går alltid före fall.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer