Det man inte vet

28 februari, 2014

För exakt en vecka sedan nervösskrattade vi nästan ihjäl oss i Mora. Då visste vi inte vad som väntade alls. Vi försökte sia om hur kroppen skulle må, hur spåren skulle se ut och om vallan skulle hålla. Vi ville veta men som bekant får man sällan den typen av svar förrän efteråt och väl är väl det. För om vi hade sett bilder på slaskiga spår, nageltrång och regn hade lite av vår novisa införglädje försvunnit. Å andra sidan vill jag aldrig veta hur målgången känns förrän jag är där. Vi blev nog lite chockade av känslosvallet. I vuxen ålder, i detta uppkopplade samhälle kan man få svar på allt. Bara googla och vips så vet du exakt. Så det är lite härligt att vid 40 års ålder snorgråta ovärdigt i målfållan av glädje samtidigt som du sveper cola zero, ringer hem och trycker medaljen mot ditt bröst. Nästa stopp: Vätternrundan. Vi kan ingenting om cykling och har ingen aning om vad det loppet kommer göra med oss. För en gång skull älskar jag att inte ha koll fast jag kan redan nu säga att jag kommer ta med näsduk…. bara för säkerhets skull.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer