Det rinner smält ost i mina ådror

4 november, 2014

Efter tio dagar på andra sidan Atlanten kan det hända att det rinner smält ost i mina ådror. Inte osannolikt alls.
Om en liten stund ska vi pröva Montréals kulinariska stolthet poutine. Det är rätt och slätt pommes frites med brunsås. Och just det, smält ost. Tänk ändå att det var just det som nybyggarna tog med sig från Gamla Världen. Pommes frites och brunsås.
En enda springtur har det blivit med två rejäla skrapsår på knäna som följd. Men jag har sett NY Marathon, både på TV och i verkligheten, det måste ju ändå räknas som något! Och dessutom räknas inte kalorier på semestern har jag hört.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer