Det tär att kolla på Vasalopp

Så! Nu fick jag gjort det där som inte är jättepinsamt, men kanske hamnar i gå-ut-på-parkeringen-med-de-blå-tossorna-på-kategorin. Jag förväxlade kundvagnarna i mataffären, dvs grabbade tag i främmande herres kundvagn och tittade MYCKET ifrågasättande på honom när han försynt sa ”Ursäkta jag tror kanske det där är min kundvagn”. Efter lite förvirrad konversation när jag letade rätt på min egen vagn avslutade han med ”Och de där tomaterna är inte heller mina…kan du ta upp dem?”
Skyller på mycket Vasaloppstittande idag. Har suttit och ryst vid anblicken av ”I fädrens spår”-skylten. Och bilderna på den där bron där den sista nerförsbacken innan mål är. Det var där Anna och jag med uppbjudandet av våra sista krafter (nåja) trängde oss förbi med orden ”Ska ni åka? Annars åker vi”. Poesi, så här i efterhand
 
 
 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer