Dödens grupp

Det var liksom dömt från början. Redan när jag checkade in på gymmet blev det fel. Jag hade glömt gymkortet (?) och fick snällt säga personnummer. 

– Sara Vahlberg, du ska inte gå på någon klass eller så, frågade Johan i repan med proffsig röst. 

– Nej, jag ska träna med Reino.

-….hahaha…Moahaha! Lycka till!!!! Avgrundsskrattade Johan. 

-Tihi, svarade jag.

Sedan var det färdigskrattat. 

En runda med hopprep, kettlebells och burpees tätt följt av 1 km löpning på hastighet 12 och jag var utbränd! Det hjälpte inte mycket att Reino kortade ner löpningen de två andra varven. Rodden som följde var ett skämt. När vi skulle avsluta på crosstrainern hade jag näst intill lämnat jordelivet. 

Tv:skärmarna i gymmet visade program om spindelfobi och Halv åtta hos mig. En olidlig kombo. Spindlar är läskiga och jag klara bara inte av att se Halv åtta hos mig. För jag kom nämligen sist i det programmet en gång. Och nu med PT Reino och Anna som fullkomligt demolerade alla gymmets maskiner var jag hopplöst sist igen. Jag är inte gjort för tuffa aktiviteter på gym. Det är som att hamna i dödens grupp. Alla är så bra – och jag åker alltid ut! 

Så vad är jag då bra på?

Jo, jag är bra på chokladsås! Kolla in Sara Stars mjölkchokladsås, vad mina medtävlande än sa så är den så god!! Passar bra till hallon har jag hört. Pass på bara: den får inte bli för varm. Fast min parad chokladsås är är en helt annan med mycket kakosmak. Den kan Anna och Karin skriva under på att den är himmelskt god! 

Kommentera