Domedagen

Kom i form eller dö! är denna veckas slogan. Osäkerheten om vad iform innebär gör att man nästan självdör på plats. Hur är man när man är iform?!
Ja, det ska vi ta reda på denna vecka då vi startat vårt eget formtoppsläger. Eftersom vi ska köra triathlon nästa vecka: simma,cykla, springa så tjuvstartade jag i lördags med att åka skidor. Inomhus.

Sedan dess har vi tränar med vår nya coach LisaMarie. Hon tar med oss på tuff utomhusträning. Att vara ute bland levande vegetation har sina fördelar och nackdelar. I vår grupp är det självklart jag och Anna som råkar illa ut. Anna lägger handen i hundbajs och jag fick stick i pälsen av en envis pissmyra på insidan låret. Men skam den som ger sig. Och LisaMarie tycker vi är duktiga. Ja, hon får ju betalt. Cami har sin superkropp och pulsklocka. När vi sista tiden av träningen kör intervaller är det lite som när Terminatorn dör i slutet av Terminator 2. Någon tar ut chippet och det går liksom inte att prestera mera.

Men det var i söndags och vi har hunnit simma och kört ett varv till med LisaMarie. Så jag tänker att komma i form är lite som i Terminator 2, vi smälts ner för att födas till något mycket bättre. Det måste vara att komma iform. I morgon är det lillördag-vilodag. Vi får se. Hälsningar hybris!

Kommentera