Drabbad av den danska vreden

5 maj, 2015

Ibland blir det inte som man tänkt sig, inte när det Danska Ovädret drar in. Hade tänkt springa milen i en följd. Blev avbruten efter första kilometern av en åskknall och sökte skydd i församlingshemmet. Rar kör sjöng ”Glad såsom fågeln” i källaren samtidigt som Armageddon-regnet hällde ner utanför. 
Nytt försök och ut i plasket. Lite väta har ingen dött av. Fast blixtar har ju folk dött av. Faktiskt. Kommer att tänka på när jag, Sara och Anna cyklade Tjejmilen i åska över schlätta och hur illa det kändes. Så när det börjar blixtra igen efter några km ringer jag med blöt och darrig hand på maken. Det ÄR läskigt med åska i skogen. Riddaren i familjebilen rycker ut efter ett tag (kanske aningens lojt tycker jag som lite dramatiskt fruktar för mitt liv) och räddar frun. Plaskblöt och arg sitter jag i bilen när RunKeeper, som för att kröna den här bisarra turen, talar om för mig mitt samlade resultat: ”Aktivitet avslutad. Total tid: 5 sekunder. Total distans: 400 m”. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer