Drottning över transfetter

31 december, 2013

Dör av stress när jag läser om Annas och Saras träning de sista dagarna. Dom är liksom min träningsmoral och såhär på främmande ort försvinner motivationen rakt av. Finito. Kaputt. Ligger och slötittar på tv på hotellrummet i London och smälter min andra publunch. Drottning över transfetter – det är jag. Snart, väldigt snart ska jag komma hem till mitt sunda liv. Skål på det, och räck mig jordnötterna.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer