Du har väl Lip Gloss?!

3 juni, 2014

När jag glider in och kikar lite på vår blogg dras ögonen till räkneverket som visar att det är 3 dagar kvar till Tjejvättern. Vilket inte påverkar mig nämnvärt. Känner mig väldigt cool. Näst intill oberörd. Värre var det när räkneverket räknade ner för Tjejvasan. Jag var instabil och övertänd. En annorlunda och svårhanterad kombo, om man inte har två vänner som lider av liknade syndrom.
Så när jag kör framåt i stället för att backa ut bilen ur garaget, lägger telefonen i baksätet istället för i väskan, ställer in mjölken i mikron i stället för i kylen är det bara för att jag är trött.
Inte alls disträ med tankar på annat håll.
Okej, jag har snöat in på en grej så där som jag gör när det är lite trångt med tankar och känslor.
Jag har inte lämnat in cykeln på service inför lördag! Hur kommer det att gå??
Annas cykel kommer vara topptrimmad av sitt stall och Karin har fått låna cykel av en Sportaffär.
Det är bara jag som kör hemmacykel med kladdiga små barnhänder över ramen.
Det är med pickande hjärta och kokt hjärna jag fundera över detta.
Kanske att jag är lite uppjagad över Tjejvättern ändå. Men att cykeln inte varit på service är inget att vara orolig över, säger kollegan. Lite 5-56 på kedjan och cykeln blir som ny. Om inte annat…så har jag väl Lip Glosset med mig?!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer