Efter natt kommer solsken

12 juli, 2015

På Karins underbara sommarö tog vi beslutet att göra Tjejklassikern för något år sedan. Efter det lade vi även till en extra gren: nattbad. Karin går först med lykta för att visa vägen mot bryggan. Anna går sedan och fnissar glatt och jag går sist och fräser att jag inte vill bada. Alla badar hooandes över hur kalt det är. Eventuellt svär jag en lite harang men sedan blir jag glad. 
Det sista jag sa till Karin och Anna innan vi gick och lade oss den natten var att jag beställt vindstilla och strålande sol till nästa morgon. Anna och Karin hööade åt min beställning. Men döm om deras förvåning när jag presenterade min morgon dagen efter. Med rufsiga kuddfrisyrer stod dom och stirrade en stund strax redo att gå och bada igen. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer