Eftersnack och choklad

Nu är vi hemma i vår morastuga igen. Trötta, glada och bubblande av eftersnack. Det är viktigt att älta varje detalj i dagens lopp. Sara skojade för mycket med en dam som hängde på bryggan, jag blev hänförd av mina händer under vattnet och Anna drev halvvägs till Filipstad. Nu med facit och choklad i hand är vi nöjda. Riktigt nöjda. Vi klarade det höga vattenflödet alla varnade oss för och hade vi startat först är vi övertygade att vi vunnit gruppen. Vi är med andra ord inne i hybrisfasen och efter den kommer gråtfasen. Håll i hatten Mora!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer