En av dom

19 maj, 2014

Är man riktigt jäkla jäktad tar det en stund att varva ned. Ta det lugnt -logga ut. Klädd för morgonexercis fångar jag dagen på resorten som jag och familjen befinner oss på. Gymmet ska utnyttjas och strandpromenaden ska invigas.
– Nää, nänä…gå och byt om! Nu ska vi gå och äta hotellfrukost. Min man viftar iväg mig med ett enkelt schas. Istället riktar han uppmärksamheten mot två övertända småtjejer som längtar efter att få bada och gå på mini klubben.
Men ursäkta! Mini klubben och tjockisfrossande på hotellfrukost i all ära, MEN Är det ingen som förstår mitt behov? Jag är en av dom nu. Dom som faktiskt går på gym på semestern, springer längs stranden, äter sallad och dricker aqua con gas till lunch och middag. Som släpper storstadsjäkten bara så där. För att efter träning njuta av lokala frukters-och grönsakers fräschör.
Sanningen slår mig som en örfil. Ibland gör sanningen ont men ibland är den underbar. Ett litet schas och allt det där om att vara en av ”dom” förvandlas till ett skratt! Från att varit jäktad till att finna sig själv går ibland väldigt snabbt. Ibland via en hotellfrukost. Det blir till att åka hem med tomtebuk hängandes över flygplansbältet men vad gör väl det. I morgon är det vattengympa igen och sedan ska jag och tjejerna prova en ny glass från glasskartan.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer