En gång till

9 mars, 2016

Tänk vad förvånade de skulle bli om jag en morgon ramlade in på jobbet lite tidigare än vanligt. Men det händer aldrig. Varje gång det är nära händer alltid något.
Någon smäller upp en bildörr i garaget, hårda ord växlas i bilen och väl framme vid skolan och parkeringen är liten ledsen. Det är bara att följa med en stund till skolan, se så att allt lugnat sig. När jag senare kör ut från parkeringen går min buss. Ännu en morgon där man liksom redan har kastat in handduken innan man ens fått chans att börja. Det är då man får ropa in sig själv: En gång till, en gång till!!
 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer