En god bok

10 november, 2013

Holy mother! Tänker för mig själv att 2013 måste det väl ändå vara okej att läsa bok på gymmet ?! Känner mig inte övertygad. Drar på mig mina funktionskläder och får ändå till en schysst frilla, typ tuffsig 1700 tals peruk goes bed head med Hello Kitty snodd. Äntrat gymmet. Spelar cool. Ah, räddaren i nöden. En vän! Hej säger jag. Hur mår du kommer tillbaka. Öh??? Men vi pratar och har trevligt tills han påminner mig om bandet som väntar. Okej, ”7:an” är för snabb i dag. ”6,8” blir bra för rask promenad. Olämpligt placerad ser jag mig i den jättestora spegeln. Något har uppenbarligen släppt från sitt fäste. Vad är det som hänger från ryggslutet?? Där och då står det klart. Vid osäkerhet ha alltid en god bok med.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer