En ny man…,

16 april, 2015

Säg hej till en ny man i vår familj(se bild)!Han heter Reino och är vår PT. Det är lite som att få en ny cool storebror över en natt. 

Igår var det dags igen och vi gjorde bl.a chins med god hjälp av storebror som med stort tålamod lyfte upp oss i sidofettet. Bara det var helt nytt för oss….att bli dödslyfta på det sättet alltså. Det där att man under chinlyftet ska känna sig som en snabb hiss på väg upp hittade jag inte riktigt. Min hiss gick däremot extremt snabb ner i källaren. 

Vi rundade av sessionen med utvärdering. Reino tyckte att vi var typiskt tjejiga som ibland tvekar på vår förmåga. Killar kan tydligen leva på sina 41 minuter på milen även 20 år och kilon efteråt. Vi nickade instämmande med bultande hjärtan. Senare i går då jag låg i fosterställning i sängen utan att ha duschat pga utmattning plingar det till i min mobil. Det är Sara som med stora bokstäver skriver.”KAN DU FATTA ATT HAN TYCKER ATT VI ÄR TJEJIGA?!?”. För oss är det första gången det händer. I vår grupp beter vi oss kanske mer som män ibland. 

Vi älskar vår nya familjemedlem. Tänk att han tycker att vi är tjejiga, att han kan lyfta oss och tänk att han är bara(ja nästan) vår nya superstarka storebror. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer